Luggage4U

is een dochteronderneming van JJ&C Investments Ltd en is beter bekend door haar dochterondernemingen zoals 'Navigator Multibrand Distribution'.

Het begon allemaal in België in de jaren 80. JJ&C Investments maakt momenteel een sterke groei door in de productie van bagage en tassen voor de wereldmarkt, na het opzetten van een internationale structuur en de uitbreiding van het merkenportfolio met gelicentieerde producten binnen de categorieën reisgoederen, tassen en accessoires (producten zoals trolleys, koffers, reistassen, rugzakken, sporttassen, handtassen, modetassen, schooltassen en andere kleinere lederwaren zoals riemen en portemonnees).

Missie

Luggage4U wil haar klanten de ervaring van perfecte service geven en zich onderscheiden van haar concurrenten door een compleet pakket op maat aan te bieden. Om klanten de meest aantrekkelijke en zeer bevredigende winkelervaring te bieden die mogelijk is.

Button label

Onze Kernactiviteit

Ontwerp, productie en distributie van reis- en vrijetijdsproducten aan een gevarieerd klantenbestand, waaronder hypermarkten, supermarkten, cash & carry groothandels, importeurs voor grote winkels of inkoopgroepen, B2B, mode- en sportwinkels, postordercatalogi, internetwinkels en traditionele tassen- en bagageopslag; dit is onze KERNACTIVITEIT.

Duurzaamheid

De Luggage4u biedt verschillende producten die gemaakt zijn van gerecyclede Pet-flessen. Door dergelijke producten te kopen, help je de hoeveelheid plastic afval in de wereld te verminderen.

Button label

Bekijk onze merken

Luggage4u is een officiële licentiehouder met verschillende merken zoals National Geographic, Goodyear, Elle, Volkswagen, Saxoline, Saxoline Blue, 2be en andere merken.

1 van 4